HTML

Kóczián vásárol

Vásárlásról, termékekről, divatról és fogyasztásról. Vásárolni és fogyasztani jó.

Kóczián vásárol a Facebook-on































Ezt kapd ki!

2013.11.07. 09:06 Kóczián Péter

Mandzsetta csomó: Aki még nem érett a mandzsetta gombra, az ezzel is megúszhatja – egy ideig. Akinek meg elege van a formalitásokból, az egy kicsit lazíthat vele.

 

Feltűnő: ma, Magyarországon, ahol még a mandzsetta gomb is feltűnő, a mandzsetta csomó kifejezetten extrának számít. Olyan, mint, de még sem, viszont kellően kifinomultan színes ahhoz, hogy mindenki észrevegye.

 

Önnevelési eszköz: akinek még sok a mandzsetta gomb, az nyugodtan kezdheti a mandzsetta csomóval, amely textilből van, lágyabb, nem olyan komoly, viszont a színek változatossága előkészíti az embert arra az időszakra, amikor majd a nyakkendője mintájában levő második vagy harmadik al-színéhez választ majd kiegészítőt.

Lazább: akinek elege van már a mandzsetta gombos megoldásokból, mert állandóan abban kell feszítenie, az lazább napokon nyugodtan felveheti ezt is - legalább némi játékosságot csillant meg a ruházkodásában.

 

Kifinomult: ha valaki nagyon unja, hogy állandóan tip-top módra néz ki, az kompromisszum kötése nélkül válthat át a mandzsetta gombra. Csak a kezdők és a bizonytalanok hiszik azt, hogy ez visszalépés a mandzsetta gombhoz képest. Az igényesség és választékosság abban is megnyilvánulhat, ha valaki nagyon finom kis eszközökkel is jelezni tud. A mandzsetta csomó erre tökéletesen alkalmas.

Kapható: www.andrewsties.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koczianvasarol.blog.hu/api/trackback/id/tr415618287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása