HTML

Cipők Majkának esti show műsorvezetéséhez

2014.11.24. 11:33 Kóczián Péter

A minap Majka Rising Star ruháját kritizáltam, mert a stylist képtelen volt casual, azaz sportos eleganciában felöltöztetni Majoros Pétert, aki arcával, testével és megjelenésével viszi hátán a műsort.

Nálunk gyakori érv, hogy a sportos elegancia lényege, hogy az öltönyszerű ruhához nyugodtan fel lehet venni sportcipőt, ahogyan ez Majkával is történt. Még az is felmerül érvként, hogy a sportos magyar férfiak nem szeretnének sportos identitásukon változtatni.

Gyorsan körbenéztem egy férfiknak szóló gyűjtő weboldalon, hogy milyen casual, sportosan elegáns megoldásokat vehetne fel egy magyar műsorvezető, ha ruhájának minden részletére figyelnének. Kifejezetten öltönyhöz való, de nem hót elegáns cipőket kerestem. Az alábbiakat találtam.

A legjobb megoldás: fényes, esti, szép talppal, oxford mintával (keresztbe csík), magas szárú megoldás, szűk gatyával is jól áll. Nikolas Kikrwood a márka neve.

Nikolas-Kirkwood-burgundy-shoes.jpg

Dr Martens, ha a műsorvezető nem hajlandó őszinte rockos identitásától elszakadni.

 

 

Dr-Martens.jpg

 

 

Ennél sportosabb, de mégis elegáns hatású az alábbi, Gianvito Rossi cipő.

 

Gianvito-Rossi.jpg

 

Ha műsorvezetőnk számba veszi, hogy vele is halad az idő, s ez némi komolyodással is járhat, akkor hordhat egy ilyen cipőt is, Alexander McQueentől.

Alexander-McQueen.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koczianvasarol.blog.hu/api/trackback/id/tr886928343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása