HTML

Ezt most miért?

2014.11.18. 02:05 Kóczián Péter

20141110rising-star_1416272046.jpg_666x999

De miért hiszik azt a magyar stylistok, hogy ide ez is jó? 

Holdampf Linda a Rising Star stylistja. Nincs könnyű dolga, az öltöztetés, stílusalakítás lassan olyan népszerű lesz, mint a magyar foci: mindenki ért hozzá. Most már én is. Úgyhogy ez tényleg a vég. 

De nem állhatom meg, hogy ne tegyem szóvá: Majka stílusa nincs rendben. A selyem öltönyből való zakó nem fér meg azzal a sport cipővel, amit visel. 

Nagy divat ma a casual, de nem az, mint amit Majka viselt. Csak egy mértéket nem ismerő, ízléstelen közegben lehet Majkát úgy öltöztetni, ahogyan legutóbb kinézett. A világ divatja tele van a sportcipők világát és az öltönyös hagyományt ízlésesen, merészen párosító megoldásokkal. 

Ami a képen látható, az egyszerűen balkáni, amennyiben a "balkánit" az ízléstelen, átgondolatlan, a majd-valahogy-ezen-is-túl leszünk megoldásokkal azonosítjuk. És ez nem a stylist felelőssége egyedül. Nevezett stylist Ördögh Nórát ízlésesen tudja öltöztetni. 

Lásd ezt a ruhát: 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://koczianvasarol.blog.hu/api/trackback/id/tr426911683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.11.18. 15:47:22

volt már, hogy normálisan volt felöltözve egy műsorban is akár az ördögnóri?

csedársajt 2014.11.18. 18:35:49

Tragédia. És főleg a kontraszt miatt. Egy magas karakteres arcú nőből miért kell egy piszkafa pirosarcú hajasbabát "stylistkodni", akinek nincs dereka, nincs teste, nincs semmije, két kilóméteres piszkafa lábon óbégató fej szerencsétlen?

Pedig milyen normális és odaillő tudott lenni régebben a másik csúnya-csunya csatornán, amit igyvagyugy otthagyott.

Ott mindig volt koncepció, ott úgy értelmeztek egy műsorvezetőnőt, egy testalkatot, egy ruhát, egy sminket, hogy az a nagy egésznek egy kis csavarja, valami odaillő, a képet harmonikusan kiegészítő legyen.

Itt meg mint valami őrültekházában minden összevissza megy, ettől tűnik ennyire gáznak és slamposnak majka szettje is, egyszerűen ledobták oda a srácot, ráaggattak valami gúnyát, aztán lökjed.

Van olyan műsor, olyan környezet, olyan téma , ahol ez a szett majdnem így elképzelhető, esetleg valamivel szinvonalasabban, színesebben, kiegészítőkkel, stb.

Ez egy eszméletlen elcseszett műsor, nem véletlen hogy sorban bukott mindenütt.

Namost ez tipikusan a nem akarásnak nyögés a vége esete,....így lesz a "mindegy, csak fusson le valahogy ha má' megvettük" fíling utólérhető az utolsó megnyilatkozáson és szerencsétlenül megválasztott ruhadarabon is.

szempontcsuzli 2014.11.19. 17:43:22

ez a no naprol napra rondabb
süti beállítások módosítása