HTML

Egy örmény csoda tervező Londonból

2014.06.13. 09:47 Kóczián Péter

David Koma egy örmény csodagyerek, aki tizenötévesen már a saját kollekcióját mutatta be. Utána elment tanulni Londonba, nyert egy csomó díjat. Ma huszonöt éves, a legmenőbb sztárok hordják a ruháit - Lady Gaga, Beyonce Kylie, Rihanna, Alicia Keys többek között - és még a Kóczián Vásárol is elképedve mutatja be a ruháit. 

Amit fontosnak tartok megjegyezni: a magyar dizájnerek ruháit nézegetve sokszor nem értem, hogy milyen hagyományhoz, ruha tervezési vagy egyéb vizuális, képzőművészeti hagyományhoz kapcsolódva alakítják ki a szabásmintákat. Kománál látom, illetve nem is látom, csak érzékelem, hogy a tradicionálisat értelmezi újra, s nem csak anyagokat vagdos a maga elképzelései szerint. 

Ez a kollekciót a Thierry Mugler márkának készítette. 

tumblr_n70kr2V0nm1rf43pdo1_1280.jpg

 

tumblr_n70o04hEaw1rf4nooo1_1280.jpg

tumblr_n70p6zhNOj1rf4nooo1_1280.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koczianvasarol.blog.hu/api/trackback/id/tr736298644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása