HTML

Kóczián vásárol

Vásárlásról, termékekről, divatról és fogyasztásról. Vásárolni és fogyasztani jó.

Kóczián vásárol a Facebook-on































Sugarbird-ös celebek és magyar divattervezők

2014.01.30. 13:05 Kóczián Péter

Mi van, ha a celebség több ér, mint a kreativitás? 

A Sugarbird-ös tulajdonosokat egy magyar tervező, Cakó Kinga azzal vádolta meg, hogy ellopták az egyik ruhája dizájnját. A Sugarbird-ös Debreczeni Kinga azzal védekezett, hogy "nagy cégektől inspirálódnak", mintha teljesen rendben lenne a nyúlás. Majd egyébként ma azt is felvetette, hogy Cakó is nyúlt, a Lanvin márkától. Cakó ezt tagadta. A sztori részletei a Díványon.

Szerintem a történet lényege az, hogy a rivális magyar tervezőkkel szemben elég-e a figyelemfelkeltéshez az, ha egyébként ugyancsak magyar tulajdonú márka celeb modelleket használ ? Többet ér-e a bulvárban szerzett ismertség a tudásnál és a gyakorlatnál?  A Sugarbird, többek között, Debreczeni Zita, Zimány Linda, Horváth Éva bulvár hercegnői pozícióira építi a marketingjét. 

De nem a cicaháború a lényeges mindebből. Hanem az, hogy a magyar sajtó nem akar magyar tervezőket felépíteni. Nem akar magyar divatmárkákat befuttatni. Ezért kellenek a celebek, akik önmagukban érdeklődést generálnak.  

Az jó, hogy a magyar tervezők ma már megvédik a szellemi tulajdonukhoz fűződő érdekeiket. Így már nem a Vadkeleten vagyunk, ahol bárki bárkit bármikor lenyomhat. Viszont többek kellene foglalkozni a magyar tervezőkkel, megadni nekik a befutás esélyét.A Kóczián Vásárol a maga eszközeivel tenni fog ezért. Nyomj egy Tetszik-et, ha tetszik a koncepció. 

Máris neki kezdek  Cakó Kinga egy ruhájával, amely nekem nagyon tetszik. Cakó Kinga ruha_3.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koczianvasarol.blog.hu/api/trackback/id/tr875789832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása