HTML

Az élményfürdő - Myropolium

2013.11.06. 16:41 Kóczián Péter

A Myropolium az a hely, ahol még a szappan, a testradír és a sampon is olyan, mintha parfüm vagy kölni lenne.

Itt kapható: sörből készült sampon. Babérból és olívaolajból készült szappant. Testradír, amely barackmag és olíva mag őrleményből készült. A sörből készült sampon fantasztikus: tényleg sör illata van, s tizensok órával később is őrzi az aromáját. Egy cseh manufaktúra készíti malátából.

A babérleveles szappan a legférfiasabb illat, amellyel évek óta találkoztam. Hat hónapig a napon szárítják. Mosószappan kinézete van, s olyan is az állaga. Az illata elképesztő: kicsit szúrós, olajos, babér illatos.

A testradír illatát már fel sem tudom idézni: ha mind a három dolgot magamra kenem, akkor csak egy illat-orgia emléke marad meg bennem.

Ez csak három az egészen elképesztő termékek közül, amelyek a Myropoliumban találhatók.

- Nem ajándékbolt – mondja Bíró Botond Boldizsár, a Myopolium bolt tulajdonosa, amikor a boltjáról beszélgettünk.

Kényeztető kenceficék a polcokon, piciny és barátságos üzlet a Szent István körúton, a Jászai Mari térhez közel, a Vígszínház felőli oldalon.

- Azt szeretném, ha a mindennapok része lenne mindaz, amit mi árulunk – mondja a kozmetikai szerek boltját vezető veterán kereskedő.

Vannak már a természetes kozmetikumok varázsával operáló boltok. Ez mitől más?

- A választéktól – válaszolja Bíró, aki arról beszél, hogy itt minden megkapható, ami az ember hajának, bőrének szépségét és egészségét ápolja.

De nem csak egy márka termékeiből lehet válogatni, hanem sokféléből. Ez egy mintabolt. Válogatás a világ illat-panoptikumából. Exkluzív élményt kínál, mert az árukészletet választékos kifinomultsággal állítja össze a tulaj. Bár a spéci dolgokat hangsúlyoztam, az áruk többsége inkább csak igényes, s nem extravagáns

Kényeztető illatmasszázst kínál a Myropolium, amire azért érdemes költeni, mert a mindennapjainkat aranyozzák be az itt található dolgok. Nem kell nagykanállal venni azokat: pár termék is sokat segít azon, hogy jól érezzük magunkat, s még akár kevés pénzből is hetekig tartó élményt vásárolhatunk meg.

 A babér illatú szappan nekem erőt é s tartást ad a küzdelemre, mert arra emlékeztet, hogy férfi élet nem habfürdő, hiszen a helytállásról szól. A sörös sampon finom és extrém. És vicces: tényleg sör szagú. A testradír pedig még az a fajta ellazulás, amit egy kemény férfi is megengedhet magának.

Bíró Botond Boldizsár már a Culinarisban is bizonyította, hogy a minőségi válogatás vevőcsalogató eszköz. Új boltjában is erre épít. Sajátosat és minőségit akar árulni. Nem az extravagáns termékbemutatóra épít, hanem olyan árukra, amelyeket maga is szívesen használ vagy ajánl. Egy rendező elv van: természetes anyagból készült árukat szerez be.

A kozmetikai boltok egyik rákfenéje, hogy elnőiesednek, s egy férfinak nem nagyon van kedve bóklászni bennük. Hál istennek, a Myropolium tulaja igyekszik férfi cuccokat is a boltban tartani. Nem csak azokat, amelyekről ebben a posztban írtam.

Szólj hozzá!

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://koczianvasarol.blog.hu/api/trackback/id/tr635618250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása