HTML

Kóczián vásárol

Vásárlásról, termékekről, divatról és fogyasztásról. Vásárolni és fogyasztani jó.

Kóczián vásárol a Facebook-on































A Baraka étterem (egyelőre) a Culinarisban folytatja

2013.07.23. 10:57 Kóczián Péter

A Baraka étterem átmeneti ideig a neves budapesti bevásárlóhely, a Culinaris Balassi Bálint utcai boltjában tartja vacsoráit, amíg meg nem találja az étterem új helyét.

Az étterem ott folytatja, ahol az Andrássy úti tradicionális helyén félbehagyta: a múlt heti szerdai bemutató vacsora kitűnő folytatása volt a szokásos színvonalnak.

Borjúgerinc  volt pisztáciás kéregben és párolt marhanyak gombával és burgonyapürével, édességként egy válogatást ettünk a desszertekből, így a csokimusszból, a passion fruitból,

Ha egy étterem főbérlője hirtelen felmondja a szerződést, az jelentős problémát okoz. Nehéz a vendégeknek elmagyarázni, hogy várjanak egy kicsit, mindjárt megoldódik a helyszín problémája. Alternatív helyet sem könnyű találni, ahova éppen befér egy étterem, konyhástól –asztalostul.

A reggelit és ebédet kínáló Culinaris baráti segítsége jobbkor nem is jöhetett. A bejáratott és magas presztízsű bolt közönsége a Baraka közönségével közös halmazt alkot. Aki evett már a Barakában, az valószínűleg vásárolt már aCulinarisban is. A brandek tehát egymást erősítik.

Szólj hozzá!

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://koczianvasarol.blog.hu/api/trackback/id/tr925399468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása