HTML

A csupasz öltöny szépsége

2012.10.29. 14:15 Kóczián Péter

http://sandorlakatos.com/website/category/collection-2012-13/#1205

A kép alapján hihetetlenül lezser öltönyök ezek.

Azok az öltönyök, amelyeket az általános ruha boltokban lehet kapni, egyszerre szolgálják az általános ízlést, jó esetben presztízst is adnak és funkcionálisak is.Sokkal ritkább az, amit Sándor Lakatos megmutat, hogy az öltöny önálló ruhadarab is lehet (a modellek alsó ruhájának hiánya utal erre), s a zakót hagyományos kereteken belül szabadon lehet variálni az egyes elemeit a színektől a zakó hosszáig ( egyfajta dekonstrukciót végez).

Azt nem mondom, hogy jó lenne, ha mindenki ilyet hordana,  de az szerintem rendben lenne, ha a "smart casual" címszó alatt többeken látnék ilyen ruhát. A Mini Morris, az új Beetle, a Range Rover Evoque és a két színből összeállított Skoda Fabia mellé nagyon menő viselet.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: smart casual "smart casual" clothes

A bejegyzés trackback címe:

https://koczianvasarol.blog.hu/api/trackback/id/tr994877057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása