HTML

Elegáns úszógatyák

2014.06.04. 08:00 Kóczián Péter

Végre. Megtaláltam.

Már nem kell átöltözni a fürdőgatyáról valami kulturáltabbra, ha az ember a vízparttól tíz percre és leqalább száz méterre eltávolodik.

A dizájner, aki kitalálta az alábbi ruhákat ugyanazt gondolja, amit én is.

"Egy barátom negyvenedik születésnapjára mentem Rajastahnba. A vendégek többsége a formatervezésben dolgozik, úgyhogy bizonyosan van vizuális érzékük. A nők jól néztek ki, a férfiak viszont szörnyen. Vadul mintázott boxer rövid nadrágokat viseltek rugalmassá tett övekkel, vagy pedig nagyon szélesre szabott, laza rövid gatyákat, amelyből kilógott a fenekük. Ez egy tizenhét évesen még rendben van, de 30-35 felett már nem biztos".

352771_mrp_ou_m2.jpg

 441758_mrp_ou_m2.jpg

 

Az illető neve Adam Brown, aki korábban fotós volt. 2007-ben kezdte márkája, az Orlebar Brown felépítését.

Azt mondja, olyan rövid nadrágokat tervez, amelyekben lehet úszni, de amelyek eléggé jól megtervezettek ahhoz, hogy egy pihenő helyen inni és enni is elmehessünk bennük. A lényeg, hogy ugyanúgy és ugyanolyan módon megtervezteti az úszónadrágokat, mintha egy nadrágot készítettne. Ettől olyan jólszabottak az úszónadrágjai.

Az idei kollekció néhány darabja alább. 441758_mrp_in_l.jpg

352771_mrp_in_l.jpg

352772_mrp_in_l.jpg395006_mrp_in_l.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koczianvasarol.blog.hu/api/trackback/id/tr836264424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása